Muang Boran - Den gamle by

I udkanten af Bangkok finder du ét af verdens største udendørs museer - Muang Boran - også kendt som Den gamle by. Her har du mulighed for at se og opleve efterligninger af nogle af de seværdigheder og arkitektoniske perler, der findes rundt omkring i hele Thailand.

Den gamle by ligger kun en times kørsel fra centrum af Bangkok, men det er som at komme til en helt anden verden - ja det er nærmest som at gå tilbage i tiden. Den gamle by er et museum af templer, Buddha-statuer, paladser og tårne, som findes rundt omkring i Thailand. Parken indeholder også rekonstruktioner af ødelagte monumenter og seværdigheder, som ikke længere eksisterer.

Thailands kulturarv
En tur i Den gamle by er en tur igennem Thailands arkitektur og kultur igennem tiderne. Parken indeholder over 116 arkitektoniske værker og er over 320 hektar stor, så sæt gerne en hel dag af til at udforske Den gamle by. Hvis du vil opleve så mange af parkens seværdigheder som muligt, kan du tage en tur rundt i parken på cykel - leje af cykel er med i indgangsprisen. Der er også mulighed for at leje golfvogne.

Åbningstider: Kl. 08:00 - 17:00

Indgang:  Voksne 500 Baht/Børn 250 Baht. Guidede ture koster 1,500 Baht for to timer.

Transport:
Parken ligger i Samut Prakan, Bangpoo, som ligger ca. en times kørsel fra centrum af Bangkok. Den letteste måde at komme til Muang Boran på er med taxa, men du kan også tage BTS skytrain til On-Nut stationen og derfra tage en taxa det sidste stykke ud til parken.


Oplevelser: